Back to All Events

Тренінг для молоді: Стійкість під час війни


  • America House Kyiv 6 Mykoly Pymonenka Street Kyiv, 02000 Ukraine (map)

Піклуватися про себе і своє ментальне здоров’я дуже важливо, особливо зараз, коли ми усі разом переживаємо важкі часи. Американський дім у Києві у співпраці з програмою «Єднання заради дії» запрошує молодь взяти участь у дводенному тренінгу «Стійкість під час війни». Під час цього тренінгу ти зможеш отримати навички та знання, які допоможуть тобі легше пережити травматичний досвід, навчитись розуміти й регулювати свій емоційний стан та краще розуміти людей навколо. Активності під час тренінгу допоможуть налагодити зв’язок з собою, покращити розуміння своїх потреб та емоцій, а також відновити можливість планувати майбутнє та пропрацювати ресурсний стан. У першу чергу запрошуємо до участі молодь віком від 18 до 29 років. Участь у тренінгу лише за реєстрацією і листом-підтвердженням про участь.

📍 Дедлайн для реєстрації: 20 лютого, 10:00.

Коли: 21-22 лютого, 11:00-19:00.
Де: Офлайн в Американському домі в Києві.

Тренінг розроблений програмою «Єднання заради дії», яка реалізується IREX в Україні та за підтримки Державного департаменту США.

Подія відбудеться в Американському домі в Києві (вул. Миколи Пимоненка, 6). Будь ласка, ознайомся з правилами входу перед відвідуванням. Не забудь взяти з собою паспорт або водійське посвідчення для входу до Американського дому в Києві.


Other upcoming events

Previous
Previous
February 20

The Power of a Story. Communicating Ukraine Abroad

Next
Next
February 22

How to Create a Portfolio for U.S. Universities