Back to All Events

I hope this podcast finds you well: Культура подкастингу в Україні

Психологія, література, кіно або бізнес — здається, існує подкаст на будь-яку тему, в якому експерти чи просто поціновувачі готові поділитися своїм досвідом та знаннями. Але чому все більше людей надають перевагу прослуховуванню подкастів і навіть починають власні? Зрозуміти це нам допоможуть наші спікерки Яна Люшневська та Іванна Шкромида.

Яна та Іванна — авторки власних подкастів, і вони, як ніхто, розуміють, як сфера подкастингу працює насправді. Під час дискусії, ми поговоримо про те, як розвивається подкастинг в Україні та світі сьогодні, що потрібно врахувати охочим запустити власне подкаст-шоу.

Готуй свої запитання та приєднуйся до нашої онлайн події 9 лютого о 18:30 на Facebook та YouTube сторінках Американського дому в Києві. Чекатимемо на тебе!

Більше про спікерок:

Іванна Шкромида — продюсерка відкритої студії подкастів «IZONE Media», web-дизайнерка. Іванна авторка літературного подкасту «Акустика тіней» та подкасту про психічні розлади "Я знаю, як це".

Яна Люшневська — журналістка, випускниця програми UGRAD та авторка подкасту «Київ навстіж», який розповідає про зміни, що відбуваються у Києві, та про активних людей, що рухають Київ вперед. Яна також експертка з медіа-аналізу та медіа-тренерка.

Previous
Previous
February 8

American English Club: Women Do STEM Too

Next
Next
February 10

Integrating international students on campus and support services provided to them