Back to All Events

Лідерське кафе: як заряджати екоідеями?

Хей! Анонс для всіх, кому близька тема екоактивізму. Радіємо від того, як багато людей підтримують марші за клімат, захищають права тварин та долучаються до ініціатив збереження довкілля. А що робити, коли хочеться не лише приєднуватися до наявних соціальних кампаній, а й створювати власні дієві проєкти? Про це поговоримо під час еконетворкінгу з представницями UAnimals та Екодії на нашому Лідерському кафе.

Ольга Чевганюк, співзасновниця UAnimals, Дар’я Лазарєва, експертка з питань зміни клімату в Екодії, та Еліна Яник, менеджерка з комунікацій в Екодії, поділяться своїми секретами і досвідом того, як не лише розповідати про екопроблеми, а й допомагати їх вирішувати на практиці. На тебе чекають:

🌎 нові знайомства та Q&A зі спікерками та іншими учасниками/цями заходу;

🌎 цікаві інсайти від провідних організацій у сфері збереження довкілля та захисту тварин;

🌎 поради щодо того, як втілювати свої екоідеї та які інструменти використовувати для цього;

🌎 обмін реальними кейсами проведення крутих адвокаційних екокампаній.

Якщо ти хочеш розібратися, як писати звернення до влади для вирішення екопроблем або як допомогти мешканцям своєї громади зрозуміти, чому сортування сміття — це важливо, ми підкажемо.

Реєструйся тут до 24 червня 23:59. Учасники/ці отримають підтвердження участі та посилання на приєднання до події не пізніше 12:00 25-го червня.

Зроби це літо трішки зеленішим та заряди на екосвідомий спосіб життя інших разом з #GreenSummerAtAH

Більше про спікерок та організації, які вони представляють:

Ольга Чевганюк — співзасновниця громадської організації UAnimals, всеукраїнського гуманістичного руху, який збирає більше 6000 людей на Марш за права тварин. Серед перемог: заборона пересувних цирків з тваринами у 30-ти містах України, відмова багатьох українських дизайнерів від натурального хутра, численні збори для притулків та інше. За ініціативи UAnimals створено МФО «Гуманна країна», що об’єднує 30 депутатів навколо просування законопроєктів, що захищають тварин.

Дар’я Лазарєва — експертка відділу клімату та транспорту ГО «Екодія». Еліна Яник — менеджерка з комунікацій в ГО «Екодія». Центр екологічних ініціатив «Екодія» — це громадська організація, яка об’єднує експертів та активістів навколо ідеї збереження довкілля через вплив на прийняття рішень. Напрямки діяльності організації: енергоефективність, відновлювана енергетика, протидія зміні клімату, чисте повітря для всіх, розвиток сталого транспорту і сільського господарства України.


Other Upcoming Virtual Events


Follow us on Instagram to get your daily portion of interactive quizzes, contests, mind-blowing & interesting facts about the U.S. and check out what are we up to.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
Previous
Previous
June 24

Успішний шлях до навчання в американських університетах

Next
Next
June 26

Fresh: Art of Broadway & Dance. Final Concert