Back to All Events

Школа "Агенти змін": презентація проектів підлітків

Запрошуємо на презентацію кращих проєктів, реалізованих учасниками Школи громадянської участі «Агенти змін»-2019!

Що можна робити в 13 років? Ходити до школи, грати комп’ютерні ігри та скролити інстаграм? Наші випускники школи «Агенти Змін» доводять, що це не межа. В свої 13-16 років вони реалізовують масштабні фестивалі, проводять екскурсії та навіть реставрують стадіони, від Торецька Донецької області до Льова та Одеси. Тож ми дуже хочемо поділитися з вами ентузіазмом та запалом цих школярів.

Початок заходу: 12.30. Очікувана тривалість: до 14:30.
Адреса: America House, вул. Миколи Пимоненка, 6

Запрошуємо журналістів, активістів та всіх, зацікавлених в темі. Ви дізнаєтесь, що спонукає дітей до дій та бажання реалізовувати в громадах найрізноманітніші проєкти, такі як:
• благодійна ініціатива «Charity-молодь» для дітей-сиріт в місті Коростень Житомирської області
• рекреаційна зона «LandRover» в Полтавській області
• інтерактивний путівник містом «Dnipro Beat»

Організатори Школи також поділяться досвідом роботи з дітьми та розкажуть про важливі елементи формування навчальної програми у впровадженні громадянської освіти в Україні.

Для участі, будь ласка, зареєструйтесь.

Зверніть увагу! Для входу в Американський дім обовʼязково мати при собі посвідчення особи - оригінал національного чи закордонного паспорту або водійське посвідчення.

Наш сайт: http://agentyzmin.org.ua
Сторінка Школи «Агенти змін»: https://www.facebook.com/AgentuZmin/

Школа «Агенти змін» – це перший всеукраїнський проєкт, метою якого є виховання громадянської свідомості учнівської молоді шляхом неформального інтерактивного навчання, що втілюється з 2015 року. З 2016 року проєкт Школи “Агенти змін” був затверджений Міністерством освіти і науки України як один з напрямків позашкільної освіти в рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл Мала академія наук України. Проєкт реалізується спільно з МІ "Серце в долоньках", Благодійна фундація "Діти надії" та ГО Центром «Ейдос».

Previous
Previous
October 11

Зустріч з американською астронавткою Гайдемарі Стефанишин-Пайпер

Next
Next
October 17

Community College Transfer Agreements