Back to All Events

Воркшоп із порізки вінілової плівки та термопереносу

  • America House Kyiv 6 Mykoly Pymonenka Street Kyiv, Kyiv, 02000 Ukraine (map)

Запрошуємо тебе на креативний воркшоп у Мейкерспейс! Якщо ти вперше чуєш про Мейкерспейс — це місце, де можна ознайомитись з технологічними новинками для освітнього, особистісного чи бізнес-розвитку та втілити свої ідеї за допомогою 3D принтерів і 3D-сканера, вінілових різаків, термопресу та іншої крутої техніки, яка доступна для безкоштовного використання.  

Приєднуйся до нашого воркшопу з порізки вінілової плівки та термопереносу 15 квітня о 18:00. Ти зможеш створити персональний векторний дизайн, вирізати його за допомогою вінілового різака та перенести на тверду поверхню чи тканину. Простими словами — зможеш зробити свої власні стікери або принт на футболці, які вже давно хотілося. Саша, наш менеджер з IT та інновацій, все детально розкаже і покаже, тому для участі не обов’язково мати попередній досвід роботи з технічним обладнанням. 

📣 Участь у воркшопі безкоштовна, як і всі можливості від Американського дому у Києві. Потрібно лише зареєструватися. Воркшоп відбудеться українською мовою. 

📍 Дедлайн реєстрації: 12 квітня, 17:00. 

Якщо ти хочеш нанести принт на футболку чи інший одяг, будь ласка, візьми його з собою на воркшоп.

Будь ласка, ознайомся з правилами відвідування простору Американського дому до cвого візиту та не забудь взяти документ, що підтверджує твою особу.

До зустрічі!

Other upcoming events

Previous
Previous
April 11

American Identity With Charlie: The First People

Next
Next
April 16

“Shrek” – American Film Nights at AHK