Back to All Events

Програма малих дипломатичних грантів - Освіта: питання та відповіді

  • America House Kyiv 6 Mykoly Pymonenka Street Kyiv, Kyiv, 02000 Ukraine (map)

Якщо ви готуєте заявку для участі у програмі «Малих дипломатичних грантів — Oсвіта», але не певні, що повністю зрозуміли анкету та процес конкурсного відбору, тоді вам сюди. Під час вебінару ви зможете поставити запитання щодо програми. Ще є час виправити, покращити, доповнити чи звузити вашу пропозицію, та зробити вашу ідею переможною. Останній день подання грантових пропозицій — 2 червня 2024 року. 

📍 Участь є безкоштовною, як і всі можливості від Американського дому в Києві. Перегляд можливий лише за попередньої реєстрації. 


Більше про програму:

Програма «Малих дипломатичних грантів — Освіта» спрямована на підтримку проєктів, які сприяють відновленню післявоєнної України, вона фінансується Державним департаментом США та адмініструється в Україні Посольством США. Це чудова можливість для українських неурядових організацій (ГО, БФ) спільно з коледжами та університетами.


Американський дім у Києві — це культурний центр та твій головний ресурс для американської культури, освіти та інформації у київському регіоні. America House Kyiv організовує широкий спектр заходів, включно з англомовними програмами, семінарами з розвитку навичок, культурними подіями, мистецькими виставками, концертами та іншими. Працюй, мисли творчо, будуй культурні мости та твори зміни в нашій мережі Американських домів у Києві, Львові та Одесі

Other upcoming events

Previous
Previous
May 2

Diplomacy Dialogues: Refugee Support

Next
Next
May 9

University Application Workshop