Back to All Events

Трішки тренінг, трішки стендап про комунікації з Анною Пихтіною

За останні декілька місяців українці самоорганізувалися у потужну силу, яка і швидко екіпірування знайде, і прихистить переміщених осіб, і дасть відсіч ворогу на різних фронтах. Щоби підтримати сучасних лідерів та лідерок змін, ми починаємо серію тренінгів та зустрічей з провідними експертами з України та США у рамках програми “UA Leadership Development”.

Про те, як втримати увагу до своєї роботи, коли інформаційний простір перенасичений важливими новинами, обговоримо на онлайн-тренінгу з комунікацій з Анною Пихтіною, комунікаційницею програми USAID «Мріємо та діємо», яка має понад 5 років досвіду комунікацій для змін («Спільнокошт», «Офіс Дій»), випускницею УКУ та програми стратегічних комунікацій Open Society Foundation.

На тренінгу ти дізнаєшся:

  • Що таке комунікаційна стратегія та чому вона важлива?

  • Як підсилити комунікації волонтерських проєктів?

  • Які комунікаційні уроки ми можемо винести після 4 місяці повномасштабної війни в інформаційному просторі?

  • Як комунікувати під час воєнних дій, щоби не нашкодити?

Ми розглянемо свіжі кейси комунікаційних перемог та поразок, обміняємося досвідом, які підходи працюють найкраще для різних аудиторій, та просто гарно проведемо час у компанії однодумців.

📍Коли? 23 червня, 19:00-20:30 за київським часом.

Дедлайн реєстрації — до 12:00, 23 червня.

UA Leadership Development — це програма розвитку сучасних лідерських навичок для громадянського суспільства. Структура програми складається із різних тематичних блоків: комунікації, лідерство в часи кризи, ментальне здоров’я, адаптація на ринку праці та правові основи роботи ГО, благодійних фондів та волонтерських організацій. Стеж за анонсами на нашій сторінці, щоб не пропустити тренінг, який цікавить саме тебе.

Previous
Previous
June 23

Building Blocks: Writing a Stand Out Personal Statement

Next
Next
June 27

Education in Emergencies: Strengthening Attention and Self-Awareness