Back to All Events

Все про Global UGRAD — програму обміну та навчання у США

  • America House Kyiv (map)

Мрієш про закордонне навчання та американський досвід? Якщо ти студент 1-2 курсів бакалаврських програм вищого навчального закладу, то програма обміну Global UGRAD саме для тебе.

Приєднуйся до інформаційної сесії 28 листопада та дізнайся більше про можливості Global Undergraduate Exchange Program від представників та випускників програми. Під час віртуальної події ми розкажемо про основні умови програми, як подати успішну заявку, розберемо типові помилки при заповненні онлайн-форми та відповімо на твої питання. Не зволікай, конкурс прийому заявок на Global UGRAD відкрито до 15 грудня!

Щоб отримати посилання на подію, будь ласка, зареєструйся тут до 12:00 28 листопада.

Більше про програму:
Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD) – це програма культурного обміну, яка здійснюється Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США та підтримується народом Сполучених Штатів Америки. Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури та традицій Сполучених Штатів Америки. Деталі участі у програмі та умови відбору можна знайти на офіційному сайті: http://bit.ly/3EDxQUO.

Захід організовується спільно з Посольством США в Україні.

Previous
Previous
November 28

Psychological First Aid Training. With Dr. Thomas Cardwell

Next
Next
November 29

Conversation Club: Native American Ancient Healing