Back to All Events

Як написати грантову заявку: Програма "Малі гранти публічної дипломатії" Посольства США

Посольство США в Україні надає фінансову підтрику за інноваційні ідеї для покращення української освіти. Запрошуємо до вебінару, де ти дізнаєшся більше про програму "Малі гранти публічної дипломатії" та про те, як подати заявку.

Щорічна програма "Малі гранти публічної дипломатії — ОСВІТА" на 2022 рік спрямована на підтримку проєктів, які просувають освітню реформу в Україні через співпрацю США та України.

Під час вебінару 17-го січня представники Посольства розкажуть вам про програму та її напрямки, критерії відбору проекту, структуру заявки, та як найкраще подати твою ідею, щоб перемогти у конкурсі.

Захід організовується спільно з Посольством США в Україні. Готуй свої запитання та включайся в понеділок 17-го січня о 15:00. Ми транслюватимемо цей захід на Facebook та YouTube сторінки Американського дому у Києві та Facebook та YouTube сторінки Посольства США в Україні та YouTube Американського дому у Львові.

Більше інформації про програму "Малі гранти публічної дипломатії — ОСВІТА":

За наявності коштів Посольство США надаватиме гранти українським неурядовим неприбутковим організаціям (НУО), які перемогли у конкурсі, для здійснення проектів у наступних напрямках:

1. Професійний розвиток керівників коледжів та університетів через здобуття ними кваліфікацій, необхідних для сприяння інституційній автономії в конкурентному середовищі.
2. Співпраця між навчальними закладами, місцевими адміністраціями та бізнесом для підтримки регіонального розвитку та децентралізації.
3. Створення та впровадження послуг з кар’єрного консультування в українських навчальних закладах.
4. Розвиток навичок використання сучасних методологій викладачами університетів та коледжів.
5. Розвиток інклюзивного середовища в загальноосвітніх школах та вищих навчальних закладах.

Шукайте більше інформації про програму з 14 січня 2022 тут.

Previous
Previous
January 13

Applying for Undergraduate programs in the U.S.

Next
Next
January 20

Short-Term Study Options That Come With Scholarship Opportunities