Back to All Events

Інструкція для музикантів: взаємодія з лейблами та третіми особами

Як музиканту-початківцю продати трек для фільму, серіалу чи реклами і при цьому максимально убезпечити свої авторські права? Наш підхід — говорити просто про складне. Разом із професійним адвокатом та експертом з інтелектуального права, пояснимо, що таке авторські та суміжні права в музичній індустрії, навіщо представникам креативних сфер реєструвати свої твори.

Зокрема під час воркшопу ми розглянемо:

  • авторські та суміжні права у музичній сфері;

  • власний бренд: що таке ТМ та чим вона може бути корисною;

  • ефективна взаємодія з лейблами;

  • продаж та ліцензії треків для фільмів, серіалів та реклами;

  • прості кроки захисту порушених авторських прав.

Зареєстровані учасники події на платформі Zoom зможуть поставити запитання та поділитися власними кейсами, пов’язаними із захистом інтелектуальних прав.

Приєднуйся до нас 27 квітня о 18:30.

Реєструйся за посиланням до 27 квітня, 12:00:

Більше про спікерів:

Сергій Барбашин — адвокат, керуючий партнер Trustme Law Firm, заступник голови комітету з Інтелектуальної власності Національної асоціації адвокатів України. Сергій отримав профільну освіту у сфері інтелектуальної власності та більше 11-ти років захищає авторське право та промислову власність. За цей час він зареєстрував сотні торговельних марок та об’єктів авторського права, отримав десятки патентів та встановлені прецеденти у важливих судових спорах.

Таня Ендшпіль — співзасновниця Метод Фонду, незалежної некомерційної організації, метою діяльності якої є підтримка і розвиток сучасного мистецтва та культури в Україні шляхом ініціації наукових, освітніх та виставкових проектів.

Ця та інші онлайн-події 26-28 квітня проводяться Американським домом у співпраці із незалежною організацією Метод Фонд та юридичною компанією Trustme Law Firm у межах відзначення Міжнародного дня інтелектуальної власності.


Other Upcoming Virtual Events


Follow us on Instagram to get your daily portion of interactive quizzes, contests, mind-blowing & interesting facts about the U.S. and check out what are we up to.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
Previous
Previous
April 27

Debate Boot Camp: Let's Debate!

Next
Next
April 28

TED English