Back to All Events

Гідність на практиці: чому від злагодженої взаємодії виграють усі

Право на повагу людської гідності задеклароване різними міжнародними актами та конституціями, але як виражається повага до гідності на практиці? Про те, чому інклюзія — це не тільки важливо, а ще й вигідно, а також про реальні приклади соціальних кампаній, які спрацювали, поговоримо у середу, 8 грудня.

Приєднуйся до нашої дискусії з Володимиром Бєгловим, Мариною Гончаренко та Дмитром Дубасом та дізнайся:

🔹 Чи може дискримінація бути виправданою?
🔹 Чи працює інклюзія в українських школах?
🔹 Реінтеграція ветеранів: як бізнес допомагає повернутися до звичного життя?
🔹 Як на місцевому рівні сприяти інклюзивності та інтеграції незахищених груп у суспільне життя?
🔹 З чого та як почати свою просвітницьку діяльність?

Ця подія організована спільно з Американським домом в Одесі та Американським домом у Львові у рамках Тижня інклюзивності. Вмикай трансляцію на Facebook та YouTube сторінках Американського дому в Києві. І пам’ятай, зміни — це ми і наші вчинки, тому творімо їх разом?

Дізнайся більше про спікерів:

Володимир Бєглов — директор America House Lviv, співзасновник Освітнього центру з прав людини у Львові. Тренер і консультант з питань не-дискримінації, чутливого мовлення, рівності та інклюзивності.

Марина Гончаренко — директорка America House Odesa. Співзасновниця Impact Hub Odessa та кураторка–засновниця локального хабу Global Shapers Community в Одесі, соціальна інноваторка, експертка з освітніх інновацій, інклюзії та різноманіття.

Дмитро Дубас — ветеран, директор з комунікацій Veteran Hub.


Other Upcoming Virtual Events


Follow us on Instagram to get your daily portion of interactive quizzes, contests, mind-blowing & interesting facts about the U.S. and check out what are we up to.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
Previous
Previous
December 7

Debate Boot Camp: Voting Should Be Mandatory

Next
Next
December 9

Affordable way to Study Computer Science in the U.S.