Back to All Events

Жартуй, не дискримінуй: Розмова про стендап з Андрієм Китом

Приєднуйся до нас онлайн та дізнавайся, як народжуються жарти, що таке чутливе мовлення, та чи є заборонені прийоми і теми в гуморі. Про те, як жартувати смішно і не зачіпати почуття та гідність інших, поговоримо з Андрієм Китом, професійним стендап-коміком.

Андрій Кит — засновник STNDP SHOW, одного із перших стендап клубів України. Під час події Андрій поділиться, як він руйнує стереотипи про світ незрячих шляхом гумору та розповість чому самоіронія — це майже завжди виграшний варіант. Модеруватиме розмову Володимир Бєглов, директор Американського дому у Львові та співзасновник Освітнього центру з прав людини у Львові.

Приєднуйся до нас в понеділок, 6 грудня о 18:30. Ми транслюватиме цю подію на Facebook та YouTube сторінках Американського дому в Києві.

Більше про спікерів:

Андрій Кит — засновник STNDP SHOW, одного із перших стендап клубів в Україні, співробітник Українського товариства сліпих, автор лекції «Стереотипи про світ незрячих».

Володимир Бєглов — директор America House Lviv, співзасновник Освітнього центру з прав людини у Львові. Тренер і консультант з питань не-дискримінації, чутливого мовлення, рівності та інклюзивності.


Other Upcoming Virtual Events


Follow us on Instagram to get your daily portion of interactive quizzes, contests, mind-blowing & interesting facts about the U.S. and check out what are we up to.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
Previous
Previous
December 6

World News Club

Next
Next
December 7

Debate Boot Camp: Voting Should Be Mandatory