Back to All Events

Секрети успішних есе: лайфхаки від програми «Ініціатива місцевих коледжів»

Подаєшся на грантову програму, але не знаєш, про що варто написати в есе, щоб воно точно зачепило увагу конкурсної комісії? Приєднуйся до вебінару 13 грудня та дізнайся лайфхаки, які допоможуть при вступі та подачі заявки на навчання закордоном.

Разом із представниками програми «Ініціатива місцевих коледжів» або CCI з Посольства США в Україні поговоримо про таке:

🔹 Що таке есе і навіщо воно потрібно?
🔹 Лайфхаки, які допоможуть тобі якнайкраще написати есе для участі в програмі CCI;
🔹 Чого не вистачає твоєму есе та про що треба пам’ятати?

Програма Community College Initiative (CCI) – це програма, що фінансується Державним департаментом США та адмініструється в Україні Посольством США. Програма спрямована на сприяння взаєморозумінню між громадянами США та України та надає можливість талановитим українським студентам опанувати знаннями та навичками у галузі «Цифрові ЗМІ та комунікації» в США у 2022-2023 академічному році. Можливість відкрита для українських студентів коледжів, які зараз навчаються на другому або третьому курсі, та яким буде щонайменше 18 років станом на 1 липня 2022 року.

Більше про програму дізнавайся тут.

Захід організовується спільно з Посольством США в Україні та є одним з двох вебінарів для потенційних аплікантів. Якщо тебе зацікавила програма, то можеш також переглянути вебінар «Ініціатива місцевих коледжів»: цифрові ЗМІ, комунікації та навчання в США” від 10 грудня.

Готуй свої запитання та включайся в п’ятницю, 13 грудня о 17:00. Ми транслюватимемо цей захід на Facebook сторінки Американського дому у Києві та Посольства США в Україні, а також на YouTube Американського дому у Києві та Посольства США в Україні.


Other Upcoming Virtual Events


Follow us on Instagram to get your daily portion of interactive quizzes, contests, mind-blowing & interesting facts about the U.S. and check out what are we up to.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
Previous
Previous
December 13

World News Club

Next
Next
December 14

Short Story Club