Back to All Events

«Ініціатива місцевих коледжів»: цифрові ЗМІ, комунікації та навчання в США

Якщо тебе цікавлять цифрові ЗМІ, робота у сфері зв’язків з громадськістю, та комунікації, а навчання в США – давня мрія, то долучайся до вебінару про програму «Ініціатива місцевих коледжів» (далі - CCI).

Програма Community College Initiative (CCI) – це програма, що фінансується Державним департаментом США та адмініструється в Україні Посольством США. Програма спрямована на сприяння взаєморозумінню між громадянами США та України та надає можливість талановитим українським студентам опанувати знаннями та навичками у галузі «Цифрові ЗМІ та комунікації» в США у 2022-2023 академічному році. Можливість відкрита для українських студентів коледжів, які зараз навчаються на другому або третьому курсі, та яким буде щонайменше 18 років станом на 1 липня 2022 року.

На вебінарі ти дізнаєшся:

🔹 Що таке Community College Initiative (CCI) або ж «Ініціатива місцевих коледжів»?
🔹 Чим ця програма знадобиться тобі в майбутньому?
🔹 Які є загальні вимоги та особливості програми?

Більше про програму дізнавайся тут.

Захід організовується спільно з Посольством США в Україні та є одним з двох вебінарів для потенційних аплікантів. Якщо тебе зацікавила програма, то можеш також долучитись до нашого вебінару «Секрети успішних есе: лайфхаки від програми «Ініціатива місцевих коледжів».

Готуй свої запитання та включайся в п’ятницю, 10 грудня о 18:00. Ми транслюватимемо цей захід на Facebook сторінки Американського дому у Києві та Посольства США в Україні, а також на YouTube Американського дому у Києві та Посольства США в Україні.


Other Upcoming Virtual Events


Follow us on Instagram to get your daily portion of interactive quizzes, contests, mind-blowing & interesting facts about the U.S. and check out what are we up to.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
Previous
Previous
December 9

Virtual English Club: Chat Pack. Fun Questions to Spark Conversations

Next
Next
December 13

World News Club