Back to All Events

Гендерна політика у секторі безпеки і оборони

Приєднуйтеся до публічної дискусії за участю представників Міністерства оборони України та Представництва НАТО в Україні. Поцікавимось у наших спікерів, як змінюється державна політика у питаннях впровадження гендерної рівності у секторі безпеки та оборони України відповідно до стандартів та рекомендацій НАТО, а також чи створюються рівні можливості для жінок і чоловіків в оборонному секторі та чи діють механізми захисту жінок в ЗСУ від дискримінації.

Спікери:

▪ Любов Гуменюк, Головна спеціалістка Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України.
▪ Джон Джеймс Свендсен, радник з питань жінок, миру та безпеки у Представництві НАТО в Україні, капітан Збройних сил Канади.
▪ Юлія Микитенко, командирка першого жіночого взводу в Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна, ветеранка АТО, дружина загиблого воїна.

Модераторка дискусії: Леся Ганжа, журналістка, головна редакторка ресурсу "Жінки - 50% успіху України".

✍ Форма для реєстрації тут:

Мова заходу: українська та англійська.

☕ Чекаємо вас 10 березня о 18:15 на вітальну каву та
відкриття двох мистецьких проектів: виставки ілюстрацій "Слухати себе" Відкриття виставки ілюстрацій «Слухати себе» та виставки "Знищений архів" Exhibit Opening: Eliminated Archive художниці Поліни Щербини, що проходять в рамках HeForShe Arts Week 2020, який проводиться організацією UN Women Ukraine.

Початок дискусії з представниками Міністерства оборони України та експертами з Представництва НАТО в Україні заплановано на 19:00.

❗ Не забудьте взяти з собою паспорт або водійське посвідчення.

Публічна дискусія "Гендерна політика у секторі безпеки і оборони" організована командою Жінки - це 50% успіху України (проект ГО "Інститут розвитку регіональної преси" (ІРРП) за підтримки Національного Демократичного Інституту (НДІ) в Україні.

Previous
Previous
March 6

English Movie Night: Arrival

Next
Next
March 10

Exhibit Opening: Eliminated Archive