Back to All Events

Виставка ReWhale


Відкриття виставки: 4 червня, 18:30
Тривалість: 4 червня – 3 липня, 2019

Уже через 30 років у світовому океані пластикових відходів буде більше, ніж риби. Про це попереджують експерти Програми ООН з навколишнього середовища. До 80 відсотків всього сміття у світовому океані складається із пластику, який завдає непоправної шкоди морським мешканцям та знищує навколишнє середовище. Сміттєва пляма у Тихому океані вже втричі більша за Францію, а також сміттєві скупчення є у водах Атлантичного і Індійського океанів.

Незважаючи на те, що ми не живемо поряд з океаном, одноразові пакети, пляшки від напоїв, питні соломинки, контейнери для йогурту, які ми використовуємо щодня, потрапляють у світові водойми.

А знаєте, як китам серед усього того пластику? Виставка “ReWhale” порушує актуальну проблему забруднення Світового океану. Інтерактивна проекція, відеомепінг та параметричні об’єкти перенесуть вас до морської безодні й ви опинитеся в компанії кита. За допомогою інтерактивного елементу виставки ви зможете побачити, як ваші дії впливають на життя морських мешканців.

Через синтез мистецтва, архітектури та музики виставка привертає увагу до відчутних наслідків винищення морської флори та фауни, а також пропонує варіанти вирішення проблеми забруднення Світового океану.

Партнери проекту: Carbon, Платформа Острів.

Проект розроблений учасниками America House Youth Leadership Program — Ksana Buziak, Anastasiia Mcridina, Kirill Sokolov, Andrii Kotliarenko.

Не забудьте взяти паспорт або посвідчення водія.

Previous
Previous
June 4

Green-glish: Environmental Conservation

Next
Next
June 5

Media Management Workshops