Back to All Events

Кураторська екскурсія виставкою "Late"

Що спільного між головним арт-об’єктом виставки "Late" і німецькою мовою? Які особисті історії людей з усього світу можна почути на виставці? Якщо ви хочете дізнатись більше про те, як виникла ідея проекту, чому виставка має таку назву, про що саме розповідають головні герої у своїх історіях — запрошуємо на кураторську екскурсію виставкою Марії Прошковської "Late".

Разом із асистенткою культурних програм Американського дому, Вікторією Алексєєвою, у вас буде можливість дослідити виставку більш детально та отримати відповіді на запитання у неформальній атмосфері.

Мисткиня Марія Прошковська своїм дослідницько-мистецьким проектом “Late” намагається знайти відповідь на перелік складних запитань. Як наше внутрішнє сприйняття співвідноситься із суспільним? Як подолати психологічні гендерні межі? Чи можна позбутися страху «біологічного годинника»? Чи різняться погляди людей в залежності від регіону проживання чи вікової групи? Проект покликаний візуалізувати стереотипно нав’язані суспільством цінності, що накладаються на людей різного віку, та досліджує гендерні питання, акцентує увагу на певних аспектах і проблемах, які зокрема стосуються життя жінок у сучасному суспільстві.

Більше інформації про виставку тут.

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.

Previous
Previous
April 2

eō Business Incubators: Q&A Session

Next
Next
April 3

Wednesday English@America House