Back to All Events

Get Prepared with EducationUSA Academy

Recognized as one of the top 12 public universities in the country and 6th for research, your summer at the University of Wisconsin-Madison promises to provide you an unforgettable experience! In a city known for its warmth, safety and diversity, you will engage in English and Career Exploration courses that increase your confidence to communicate and network with American peers, faculty and community members. Learn from world-recognized programs and faculty in your field, understand and prepare for the U.S. higher education system and experience social life on a beautiful U.S. campus. Live the Wisconsin Idea, become a Badger and extend your education beyond the classroom through three amazing weeks of educational, social and service engagement at UW-Madison!

Our guest speaker, Christine Inthachith (Director of International noncredit programs at UW-Madison) will give you an overview of the EducationUSA Academy at UW-Madison, how to apply to the program and what to expect. The presentation will be conducted in English.

Please remember to bring passport or driver's license!

To join us online, please register in advance.

Університет Вісконсін-Медісон визнано одним з 12 провідних державних університетів у країні та одним з 6 найкращих з проведення досліджень, тому ваше літо у Вісконсін-Медісон обіцяє залишити незабутні враження! У місті, відомому своїм теплом, безпекою і різноманітністю, ви візьмете участь у курсах з англійської мови та розвитку кар'єри, які підвищать вашу впевненість у спілкуванні та налагодженні зв'язків з американськими колегами, викладачами та членами спільноти. Ви матимете можливість вчитися на програмах та у викладачів, визнаних в усьому світі, щоб зрозуміти і підготуватися до системи вищої освіти США і відчути соціальне життя на прекрасному кампусі цього університету. Відчуйте Вісконсінську ідею (розроблена в цьому штаті політика, яка сприяє внеску державних університетів до розбудови держави), станьте «Борсуком» (талісман університету) і продовжіть свою освіту за межами классу на протязі трьох дивовижних тижнів освітньої, суспільної та соціальної діяльності в університеті UW-Madison!

Наш спікер, Крістін Інтахіт (директор з міжнародних програм в університеті UW-Madison) надасть вам огляд Академії EducationUSA в університеті UW-Madison, як подати документи і чого очікувати. Презентація буде проводитися англійською мовою.

Не забудьте взяти паспорт або посвідчення водія!

Щоб приєднатися до нас онлайн, будь ласка, зареєструйтеся заздалегідь за посиланням.

Previous
Previous
February 13

Valentine's Day Сelebration: Love Songs Through the Decades

Next
Next
February 15

English Movie Night: Selma