Back to All Events

Дискусія: Як подолати булінг у школах

За результатами дослідження від UNICEF 67% дітей у школах потерпають від цькування. Активісти ГО "Студена" презентують варіант рішення питання цькування в школах, а також оприлюднять результати опитування вчителів щодо дискримінації та розкажуть про основні труднощі у боротьбі з нею. 

Представники ГО «Студена» опитали понад 1400 вчителів з теми дискримінації у школі та додатково понад 300 вчителів з проблеми булінгу (цькування) школярів. У ході дискусії проаналізуємо отримані результати щодо основних причин знущання над дітьми у школах, спробах протидії неприйняття у шкільному середовищі та причинах можливих невдач у подоланні цькування над учнями. 

Інформація: У січні 2018 року активісти почали роботу над онлайн-курсом для вчителів молодших класів «Недискримінаційний підхід у навчанні», який презентують громадськості вже влітку. Однак, виявлена безрадісна статистика цькувань у школі змусила їх говорити окремо про буллінг як про проблему, яка потребує нагального рішення. Тож вирішено запустити краундфаундингову кампанію на створення безкоштовного практичного модуля курсу для освітян та батьків з виявлення конфліктів, ефективного реагування на випадки знущань та попередження психологічного та фізичного насильства серед школярів.

Для участі, будь ласка, зареєструйтеся.

Учасники дискусії:
– Анастасія Мельниченко, голова громадської організації «Студена», гендерна активістка.
– Галина Корнієнко, тренерка з питань протидії всім формам дискримінації і ксенофобії у проекті ГО "Донбас СОС".
- Берсименко Юлія, старший інспектор з особливих доручень відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в м.Києві.
- Артемчук Віолета, координаторка гарячої лінії ГО Донбас СОС, менеджерка проекту з протидії ксенофобії серед учнів ПТУ.

Дата і час: 3 квітня о 19:00
Подробиці та додаткові запитання: 
+38 (093) 136 70 80 Валерія – менеджерка проекту

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.

Previous
Previous
April 3

Teacher Training: Film Scenes

Next
Next
April 4

Wednesday English @ America House