Back to All Events

Мене не спинити: зустріч-презентація з Ранією Андерсон

Книга “Мене не спинити” є першою книгою з саморозвитку для жінок у країнах з економікою, що розвивається. Саме так, першою. Вона розповідає про те, як досягти успіху в умовах перехідної економіки та які 6 звичок має виробити кожна успішна жінка. Ця книга не є черговою книгою для самовдосконалення, поради якої взяті з давно написаних підручників або ці поради важко втілити у зв’язку з особливостями країн, що розвиваються.

У книзі “Мене не спинити” містяться розповіді про жінок, які дуже схожі на вас, - які мешкали в таких, як ви, кварталах, жили у таких, як ви, родинах, і посідають провідні посади в корпораціях, мають власний бізнес чи працюють незалежно як консультанти та фрілансери. 

Поради авторки, Ранії Андерсон, підкріплені історіями успіху 250 жінок з країн, що розвиваються, з якими вона особисто спілкувалася і проаналізувала їх шлях до успіху. 

Тепер ця книга доступна українською мовою! Більше того, авторка приїде в Україну, щоб поспілкуватись з читачами, відповісти на запитання та більше розказати про свій досвід і дослідженя. 

Запрошуємо вас послухаити конкретні практичні поради та поспілкуватися з авторкою книги.

Видання здійснено за сприяння Посольства США в Україні. Книга видана у видавництві "Літопис".

Для участі, будь ласка, зареєструйтеся.
Кількість місць обмежена. Вхід безкоштовний.

Захід відбуватимется англійською з синхронним перекладом на українську.

Rania Anderson – провідний експерт та тренер світового рівня з кар'єрного зростання жінок-підприємців у країнах, що розвиваються, та у країнах з перехідною економікою.

Народившись на Близькому Сході, Ранія мешкала у країнах, що розвиваються, та подорожувала ними. Перших кар’єрних успіхів вона досягла у Bank of America, де вона відігравала провідні ролі у керівництві. Вона пішла з банку у 1997-му, щоб стати тренером з керівництва компаніями та консультантом з бізнесу. Ранія працювала та консультувала провідні світові компанії American Express, Barclays Bank, GM. Microsoft, PwC, Procter&Gamble...etc.

Керуючись палким переконанням, що жінки – це ключ до економічного процвітання у 2010 році Ранія заснувала дорадчу інтернет-платформу з кар’єрного зростання The Way Women Work, якою щодня користуютья сотні жінок з усього світу.

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.

UNDETERRED, the first career advice book for women in emerging economies is now available in Ukrainian!

We are delighted to bring you this unique inspiring event full of practical actions you can immediately apply to your own career. Join us at America House to find out more about the book, meet author Rania Anderson and hear HOW WOMEN SUCCEED.

Rania will be sharing her career journey, her global research which is the basis of the book and what she uncovered about how women in emerging economies like Ukraine succeed.

U.S. Embassy Kyiv Ukraine supported the book translation and publication. The book was published by Litopys Publishing house.
 

Please register to reserve your place in the Big Room where the program will take place.

Event will be in English with simultaneous translation into Ukrainian available. The event is free.

Rania Anderson is the foremost expert the professional advancement of women in emerging economies and a leading authority on the actions the men and leaders can take to intentionally recruit, retain and advance women.

She is an international speaker, author, executive business coach and the founder of The Way Women Work. She speaks globally at conferences and at companies that include: American Express, Barclays Bank, General Motors, Microsoft, Procter & Gamble and PwC.

Don’t forget your passport or driver's license to enter America House.

Previous
Previous
March 29

Презентація Програми імені Фулбрайта

Next
Next
March 30

English Movie Night: North Country