Back to All Events

Школа «Агенти змін»-2018: як підлітки змінюють країну

Запрошуємо на презентацію кращих проектів, реалізованих учасниками Школи «Агенти змін» -2018! На заході учні віком 13-16 років з різних регіонів України представлять кращі проекти, реалізовані у своїх містах та селищах, поділяться набутим досвідом, труднощами, з якими довелося зустрітися, а також поділяться враженнями та новими знаннями, які отримали під час 3-етапного навчання у Школі «Агенти змін». 

Ви дізнаєтесь, що спонукає дітей до дій та бажання реалізовувати в громадах найрізноманітніші ініціативи. Всього школярами було реалізовано 23 мистецьких, соціальних, навчальних та розважальних проекти, від Івано-Франківська до Бахмута.

На зустрічі організатори Школи також розкажуть про досвід роботи з дітьми та важливі елементи формування навчальної програми у впровадженні громадянської освіти в Україні. 

Школа «Агенти змін» – це перший всеукраїнський проект, метою якого є виховання громадянської свідомості учнівської молоді шляхом неформального інтерактивного навчання, що втілюється з 2015 року. З 2016 року проект Школи “Агенти змін” був затверджений Міністерством освіти і науки України як один з напрямків позашкільної освіти в рамках Всеукраїнських наукових профільних шкіл Мала академія наук України. Проект реалізується спільно з Центром політичних студій та аналітики «Ейдос» та МІ «Серце в долоньках».

Для участі, будь ласка, зареєструйтесь.

Не забудьте взяти паспорт або посвідчення водія.

Previous
Previous
October 16

TOEFL Preparation: Writing

Next
Next
October 17

Speech Club: Rhyme and Rhythmn (Group 1)