Back to All Events

Воркшоп від велочумаків: як вирушити у велоподорож на 11 тис.км і вижити

Мандрівники, що подолали близько 11 тис. кілометрів 16 країнами Європи із соціально метою. Хлопці, які вижили під час мандрівки та вирушать у велопробіг Америкою у травні 2018 року, розкажуть про всі нюанси підготовки, подорожі та пригоди, які можуть спіткати велосипедиста. А також продемонструють фото та відео-матеріали із подорожі.

Спікери:

Самчук Костянтин (Автор проекту)
Мандрівник, спортсмен, воїн АТО. У його списку досягнень: сходження на найвищі точки 4-х континентів: Ельбрус 5621м (Європа), Кіліманджаро 5895м (Африка), пік Костюшко 2228м (Австралія) і поодинці Аконкагуа 6962м (Південна Америка) та інші.
З морських подорожей в послужному списку можна відзначити: участь у навколосвітньому плаванні на копії древньослов’янської ладії «Русич», одиночний похід на надувній гребній байдарці по безлюдним Філіппінським островам, а також на рибальському каное по островам Індонезії.

Олександр Чупринюк
Громадський діяч, спортсмен. Займається велоспортом та бігом, керівник спортивного клубу Cherry Sport Club. Займається патріотичним вихованням школярів, пропагує здоровий та прогресивний спосіб життя серед молоді в рамках літературно-просвітнього проекту “Дух Нації”. Один із творців унікального в Україні велосипеда з дерев’яною рамою WoodRover.
Ініціатор волонтерської та соціальної допомоги добровольцям-учасникам АТО, їхнім сім’ям та іншим громадянам, які постраждали в наслідок війни на українському Донбасі.

Для участі зареєструйтесь, будь ласка.

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.

Previous
Previous
January 19

English Movie Night: Denial

Next
Next
January 24

SMM Talks: Чому і кому потрібна digital-стратегія?