Back to All Events

Як відстежувати контакти при COVID-19: Вебінар

America House Kyiv та платформа масових відкритих онлайн-курсів Prometheus запрошують долучитись до вебінару для слухачів онлайн-курсів «Як відстежувати контакти при COVID-19». Цей курс – перекладний проєкт від викладачів університету Джонса Гопкінза, одного з кращих дослідницьких вишів світу. Запрошуємо вас долучитись до обговорення проблематики відстеження контактів під час пандемії коронавірусної хвороби, обговорити способи відстеження контактів, методи протидії поширенню та наявні проблеми у світовій практиці відстеження контактів.

Вебінар пройде англійською та українською мовами. Для участі у вебінарі потрібно пройти щонайменше три модулі масового відкритого онлайн-курсу «Як відстежувати контакти при COVID-19».

У курсі ви довідаєтесь, як здійснюється відстеження контактів, у тому числі як побудувати взаємозв'язок між випадками, ідентифікувати їхні контакти та підтримати хворих людей, аби зупинити передання вірусу у своїх громадах. Курс також охоплює важливі етичні питання у процесі відстеження контактів, ізоляції та карантину.

Дізнати більше про курс та зареструватися на нього можна тут.

Дедлайн реєстрації – 20 жовтня. Перед вебінаром ви отримаєте посилання на подію на електронну пошту.

Інформація про спікерок:

Кріста Фішер Вокер має ступінь доктора епідеміології та охорони здоров’я Блумберзького університету охорони здоров'я Джонса Гопкінза. Вона була науковою співробітницею у відділі міжнародного здоров’я Блумберзького університета охорони здоров'я Джонса Гопкінза впродовж 9 років, а потім почала працювати у Центрі з контролю та профілактики захворювань у США (CDC). Там вона проводила дослідження з акцентом на дитячі інфекційні хвороби, моніторинг та оцінку програм. У 2014 році вона приєдналася до Центру з контролю та профілактики захворювань та переїхала до Намібії, де провела 5,5 років, працюючи керівницею групи з питань охорони здоров'я матерів та дітей та попередження поширення ВІЛ. У січні цього року вона переїхала до Києва, і з цього часу надає технічну підтримку для профілактики, догляду та лікування ВІЛ для офісу Центру з контролю та профілактики захворювань в Україні. У березні 2020 року Кріста розпочала роботу у команді реагування на COVID-19 і надає допомогу посольству США та партнерам USG у роботі глобальної спільноти над подоланням пандемії COVID-19.

Яна Сазонова – міжвідомча радниця зі стратегічної інформації в Координаційному бюро PEPFAR. Вивчала епідеміологію та біостатистику в Університеті штату Нью-Йорк, Університеті Олбані (США). Вона працювала 11 років в неурядових організаціях в Україні для покращення здоров'я людей на національному рівні. Здійснювала нагляд національними дослідженнями з ВІЛ серед ключових груп населення для прийняття обґрунтованих рішень у профілактиці та лікуванні ВІЛ. З серпня Яна приєдналася до офісу PEPFAR в Україні. Вона працює над розвитком програм з подолання ВІЛ/СНІДу, щоб забезпечити доступ до допомоги усім, включно з ключовими групами населення та іншими вразливими групами. 


Other Upcoming Virtual Events


Follow us on Instagram to get your daily portion of interactive quizzes, contests, mind-blowing & interesting facts about the U.S. and check out what are we up to.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
Previous
Previous
October 22

Virtual English Club with Claire Manning: Elections

Next
Next
October 23

Short Story Club