Back to All Events

Trash Talks: А як у США?

Ми тут об'єднали сили з ReThink 💪 і приєдналися до їхнього проекту Trash Talks - серії заходів про переробку сміття та відходів.

Цього разу запрошуємо вас дізнатись, що ж роблять зі сміттям у США.
Ми поговоримо про досвід Америки на прикладі штату Іллінойс.

На заході ви почуєте про таке:
• тенденції споживання
• поводження з відходами та переробка сміття у США
• поводження з відходами та переробка сміття на місцевому рівні
• перепони та труднощі на шляху переробки відходів
• простір для можливостей у сфері поводження з відходами

Коротка біографія спікера нашої програми:

Кріс Ліпман приєднався до департаменту з питань контролю навколишнього середовища округу Кук, штат Іллінойс у 2012 році і зараз працює фінансовим директором департаменту. До цього Кріс був координатором програми з переробки твердих відходів "Solid Waste" округу Кук, а також відповідав за виконання регуляторних функцій, пов'язаних з питаннями утилізації твердих відходів та інфрастрктури з переробки в приміській місцевості округу Кук. Окрім цього, він відповідав за впровадження плану "Solid Waste Management Plan", а також просував та впроваджував закони, що підтримують сталий розвиток та захист навколишнього середовища. До роботи в департаменті округу Кук, Кріс відповідав за дотримання екологічних норм для ритейлера "Sears Holdings Corporation" з більш ніж 3500 локаціями по всій території США. Кріс здобув ступінь магістра з бізнес-адміністрування за напрямом прикладна економіка та стале управління.
Також до нас приєднаються учасники програми Professional Fellows Program, які поділяться досвідом поводження з відходами у інших штатах Америки.

Візит спікера проводиться в рамках реалізації програми Professional Fellows Program Ukraine та спонсорується Держдепартаментом США, а також за підтримки American Councils for International Education .
Для участі, будь ласка, зареєструйтесь за посиланням: https://bit.ly/30whxEs

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.


Related events

Previous
Previous
May 24

Creative night with a Nigerian and American poet Chris Abani

Next
Next
May 28

Творча зустріч із Антоном Супруненко та Дариною Фес