Back to All Events

Summer Music Series: Bob Dylan

Його творчістю захоплювалися Патті Сміт та The Beatles, а для молоді 60-х він став голосом покоління. Зустрічайте — Боб Ділан! Феномен американської фольк-музики та одна з головних музичних фігур ХХ століття. Про його життя та творчість, а також про українське походження ми з вами поговоримо під час наступної лекції Summer Music Series!

Summer Music Series — серія лекцій у неформальній атмосфері, які присвяченні вивченню українського походження всесвітньо відомих американських музикантів. Кожна лекція супроводжуватиметься фотографіями та відео, а також по завершенню лекційної частини буде відкритий мікрофон, до якого зможе приєднатись кожен.

Інформація про спікера:
Дмитро Лавренюк за освітою інженер-будівельник, а за покликанням спражній музикант. Засновник гурту Cardinal Birds. Свій перший сингл ''Little Johnny'' гурт випустив у 2015 році. Пісню в соцмережах підтримали Дейв Бекш (Sum 41), Піт Вентц (Fall Out Boy), Нудлз (The Offspring) і Zebrahead. Сингл ЕР ''Children of the 1990's'' вже прослухало більше 100.000 користувачів на Soundcloud, а пісню ''KillKillKill'' було представлено в прямому ефірі на ''Радіо Рокс''.

Не забудьте паспорт чи посвідчення водія.

Previous
Previous
July 30

Грантова програма Уряду США для переміщених університетів

Next
Next
July 31

Wednesday English@America House