Back to All Events

Гендерна революція в українській дипломатії

28 березня о 18:30 в America House Kyiv відбудеться публічна дискусія "Гендерна революція в українській дипломатії" за участю представників Міністерства закордонних справ України: Євгенії Філіпенко, директорки Департаменту міжнародних організацій та Володимира Сергієнка, директора Департаменту менеджменту персоналу.

Нещодавно очільник міністерства Павло Клімкін розповів, як гендерна рівність стала для нього пріоритетним питанням. Він також повідомив, що у Міністерстві закордонних справ України нині працює 45% жінок. Ми поговоримо з представниками міністерства про те, чи справді керівництво МЗС гендерно чутливе, і які виклики стоять перед жінками в дипломатичній сфері.

Колись Мадлен Олбрайт заявила, що єдиним шляхом для жінки наблизитися до дипломатії було заміжжя із дипломатом. На щастя, ці часи вже давно в минулому не лише в світі, а й в Україні. Вже нині у нас найбільша кількість жінок, які очолюють дипломатичні представництва, за всю історію незалежності. Проте їх лише 6 серед 78 чинних послів. Ми поцікавимось у наших спікерів, чи чекати нам на жіночу революцію в МЗС та як може змінитися обличчя української дипломатії в найближчі 5 років.

Мова заходу: українська.

Модераторка дискусії: Ірина Тишко, дослідниця гендерної політики в українській дипломатії.

Для участі необхідно зареєструватися.

Зустрінемося 28 березня о 18:30 в America House за адресою: вул. Пимоненка, 6.

Не забудьте взяти з собою паспорт або водійське посвідчення!

Захід організований проектом «Жінки – це 50% успіху України» та громадською організацією «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) за підтримки Національного Демократичного Інституту (НДІ) в Україні.

Previous
Previous
March 26

Verdict 19: Anti-Corruption Court Contest Documentary Discussion

Next
Next
March 29

English Movie Night: The Help