Back to All Events

America House Urban Garden: ділимося досвідом та лайфхаками

Після інтенсивного курсу міського фермерства від Meconomica, ми, як зразкові випускники, одразу взялись до роботи і трудились місяцями над нашим міським садом. А тепер готові вам показати результати та поділитись досвідом! А ще розповісти більше про популярний у світі рух міського садівництва (Urban Gardening), який так успішно впроваджує США, Канада та Європа. Навіть Кімбал Маск, той що брат Ілона, запустив проект з міського садівництва!

Що ж таке цей urban garden і цілий світовий рух міського садівництва?

Перше, що спадає на думку, коли чуєш "садок" чи "ферма", - бабусині городи у селі чи безкраї поля картоплі. Насправді рух Urban Gardening - це вирощування власної їжі у місті: чи то на підвіконні, чи на балконі, чи навіть у парку! Це не тільки вирішує проблему нестачі їжі в світі, але й дозволяє вирощувати свіжі овочі та зелень у своєму місті.

"Як бути із загазованістю міста та як вона впливатиме на рослини?", - навпевно, одне з перших запитань, яке у вас виникає. Про це ми також будемо говорити. А ще обговоримо багато інших запитань і лайфхаків. 

Ну що, хочеш вирощувати помідорки на балконі? Не в кожного з нас є дача, а маленький садок на балконі зробити можна. Це реально! Приходь і дізнавайся як.

Вхід вільний. Мова заходу - українська.

Не забудь паспорт або посвідчення водія для входу.

Previous
Previous
May 24

Student Life at the U.S. Campus

Next
Next
May 25

English Movie Night: Moonlight