Back to All Events

Youth Summer Concert

Українська музична сцена з кожним роком наповнюється молодими і дуже талановитими виконавцями. Ми впенені, що вони вже сміливо могли б збирати великі аудиторії з усього світу. Приєднуйся до святкування Міжнародного дня молоді, оновлюй свій плейлист тв відкривай для себе нові таланти 🤗

Знайомся із нашими виконавцями:

Cardinal Birds — відкриття нашого музичного проекту TALENT UnCOVERed. Гурт, який надихаючись відомими американськими панк-гуртами, зосередився виключно на цьому музичному стилі, але планує завжи вдосконалюватись та дивувати вас.

ZFeelZ — молодий гурт із Києва, більшість учасників якого цього року закінчили школу та вступатимуть до вищих навчальних закладів. Але це не заважає їм записувати альбоми, випускати кліпи та брати участь у конкурсах. Надихаючись англомовними гуртами, гурт створює альтернативний та інді-рок.

Our Atlantic — молодий київський грут, який постійно експерементує зі звуком, міксуючи інді-рок і синті-поп. Їх прогресивна музика здивує тебе новим звучанням.

Наше подвір’я знову трансформується у найдрайвовіший open-air майданчик для тебе і твоїх друзів. Тож не забудь паспорт або посвідчення водія і позначай 8 серпня у своєму календарі як головну музичну подію тижня 🙌

Previous
Previous
August 8

Chat with Jeremy

Next
Next
August 9

English Movie Night: My Cousin Vinny