Back to All Events

Творча зустріч із Антоном Супруненко та Дариною Фес

У рамках виставкового проекту “Моноліт” відбудеться творча зустріч із митцями, які взяли участь у виставці. Послухати про створення робіт, творчий шлях, а також про те, як технології впливають на сучасне мистецтво, можна вже у вівторок, 28-го травня, у America House.

Антон Супруненко
Автор серії Lithium, що представлена на виставці; UI/UX дизайнер, фотограф; митець, який створює роботи, поєднуючи фотографію та графічній дизайн.

Дарина Фес
Авторка роботи Image is saved, що представлена на виставці. Медіа-художниця, працює з VR та інтерактивним мистецтвом. Вивчала математику і програмування в КПІ та створила свою першу VR-роботу в рамках дипломного проекту. Працює з ідеєю діджитальності як характерного атрибуту сучасності. Брала участь в українських та німецьких виставках та резиденціях.

Виставка "Monolith" – це проект, присвячений розвитку сучасних технологій та дослідженню ролі гаджетів в реаліях нашої сучасності. Головний символ виставки – Моноліт – чорний, бездушний шмат металу, який набуває нового сенсу в руках людини, грає свою роль в навколишньому просторі кожного з нас.

28 травня, 19:00
Вхід вільний

Не забудьте взяти паспорт або посвідчення водія, а також свій кишеньковий моноліт.

Previous
Previous
May 28

Trash Talks: А як у США?

Next
Next
May 29

There Is No Planet B: Better Ways For Better Future