Back to All Events

Indie Lab for Young Ukrainian Filmmakers: The Greatest Hits

Запрошуємо всіх, кого цікавить якісне документальне кіно, подивитись добірку найцікавіших короткометражних фільмів, створених учасниками Indie Lab, лабораторії з кіновиробництва для молодих українських митців, яку вже кілька років підтримує Посольство США в Україні.

Засновники і куратори Indie Lab Дмитро Тяжлов і Элла Штыкарозповідатимуть про те, що треба, щоб взяти участь у проекті, відбір учасників та процес роботи над фільмами. Також режисери декількох фільмів будуть присутні на показі і зможуть відповісти на ваші запитання.

Фільми Indie Lab.

З чого складається життя тендітної дівчини, коли вона поетка і бунтарка? Хто переможе в боротьбі за найстаріший кінозал міста Херсон - молодь чи чиновники? Як побудувати гоночний болід без досвіду та фінансування? Що означає служити в Нацональній гвардії та мати один вільний день на місяць? Молодь, яка наповнює Одесу новими міфами, створює Інтернет-радіостанції, втілює художній проект оболонських бабусь - це і набагато більше у короткому метрі.

Indie Lab

INDIE LAB. Лабораторія з кіновиробництва для молодих митців була започаткована 2013 року за підтримки Посольства США в Україні. Протягом двох щорічних сесій лабораторії учасники з усіх регіонів України працюють над cтворенням короткометражних документальних фільмів. Indie Lab сприяє розвитку української школи про-активного документального кіно - кіно як інструменту привернення уваги до болючих соціальних проблем та заохочення діалогу. Фільми, які були створені під час лабораторії, демонструвались та отримували нагороди на численних кінофестивалях в Україні та за кордоном.

Вхід вільний. З собою потрібно мати паспорт або посвідчення водія.

Previous
Previous
October 3

The Advantages of U.S. Community Colleges

Next
Next
October 5

Documentary Film Screening: Jake Shimabukuro: Life on Four Strings