Back to All Events

Власні і запозичені кошти в бізнесі. Аналіз і прийняття рішення.

Advance Finance Alliance запрошують на другу безкоштовну конференцію в рамках проекту “Your business. Your community”!

Тема: Власні, залучені або запозичені кошти в бізнесі. Аналізуємо та приймаємо правильне рішення. Рідкісна можливість послухати Катерину Янишену - практика вищої кваліфікації!

Питання № 1 Залучення коштів: види НЕвласних коштів та принципові відмінності

Поняття власних коштів бізнесу, джерела інформації про власні кошти. Кредит, позика, інвестиція, цільове (проектне) фінансування (грант) – спільні риси та принципові відмінності. Основні помилки підприємців на прикладі реального кейсу.

Питання № 2 Економічне обґрунтування доцільності залучення коштів. Фінансова модель як основний інструмент аналізу.

Коли виникає необхідність у зовнішніх коштах, які фінансові показники про це говорять. Коли і чому не можна залучати кошти. Що таке фінансова модель, на базі яких даних вона будується та які висновки на її підставі необхідно робити. 

Цільова аудиторія – власники та керівники підприємств малого та середнього бізнесу, які розуміють базові фінансові поняття (відрізняють дохід від прибутку, розуміють що залишок грошей не є синонім прибутку, не плутають дебіторську та кредиторську заборгованість тощо :)

Про спікера:

Катерина Янишена, консультант з фінансів та обліку

Профільна вища освіта (диплом магістра КНУ ім. Т.Шевченка), досвід роботи в обліку та фінансах 18 років, в т.ч. на позиціях головний бухгалтер, фінансовий директор та директор. Досвід роботи в системному іноземному бізнесі та великих українських виробничих компаніях. Зараз консультант з фінансів та обліку, персональний фінансовий директор для підприємців в малому та середньому бізнесі. Основна спеціалізація – облік, облікова система в бізнесі, системне управління фінансами, автоматизація обліку. 

Дата: 15 листопада
Час: 12.30-16.30
Місце: America House, Київ, Пімоненка 6
Участь безкоштовна
Реєстрація за посиланням: 
Підтвердження реєстрації ви отримаєте на вказаний e-mail.

УВАГА! Вхід до приміщення America House тільки з паспортом!

Previous
Previous
November 14

Wednesday English @America House

Next
Next
November 15

Chat with Thomas