Back to All Events

Презентація проекту "Мотопробіг навколо Америк: у пошуках українського сліду"

Команда КМАМК (Київський міський автомотоклуб) готує трансамериканську експедицію на мотоциклі та українському електровітрильному катамарані від мису Горн до Аляски. Це подорож від серця України до найвіддаленіших куточків Світу в пошуках українського сліду.

Експедиція пройде через два континенти: Південну та Північну Америки. Учасники зустрінуться з українцями і нащадками земляків, які колись перетнули океан у пошуках долі.

У своїй подорожі команда КМАМК ставить за мету відзняти історії життя українців на далеких від Батьківщини землях. Ще одним завданням експедиції є пропаганда новітніх екологічних видів транспорту.

Особливість трансамериканської експедиції в тому, що з Києва одночасно стартують дві команди водою та суходолом, шляхи яких постійно сходяться на узбережжі.

Команда найкращих телевізійних фахівців не дозволить втратити жодних емоцій чи подій вродовж усього шляху, жодного краєвиду чи видатної місцевості. Українцям показуватимуть стріми з експедиції, щоденні звіти та підсумкові фільми.

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.

Previous
Previous
June 10

Життя в стилі "Нуль Відходів"

Next
Next
June 14

Wednesday English @America House