Back to All Events

Моніторинг і контроль якості соціальних послуг для дітей з інвалідністю

Міжнародний вебінар «Моніторинг і контроль якості соціальних послуг для дітей з інвалідністю». Захід відбудеться 24 жовтня з 16:00 до 18:00 в «Американському домі» у Києві.

Тренінг онлайн проведе відомий американський консультант з впровадження адресних рішень для людей з обмеженими можливостями Крістофер Ді Роса. 

Організатори заходу: Інститут суспільно-економічних досліджень - ІСЕД

ЗАПРОШУЄМО педагогів, фахівців соціальної сфери, батьків з усіх регіонів України!
Якщо Ви щоденно працюєте з дітьми з інвалідністю і хочете дізнатися про передовий міжнародний досвід у цій сфері, заповнюйте спеціальну форму та реєструйтесь для участі у вебінарі. Перші зареєстровані учасники зможуть долучитися до вебінару безпосередньо в приміщенні «Американського дому» у Києві. Крім того, буде можливість брати активну участь у заході онлайн, отримавши відповідне посилання.

Крістофер Ді Роса – американський консультант з навчання та впровадження адресних рішень для людей з обмеженими можливостями у країнах, що розвиваються. Він має п’ятирічний досвід роботи у сфері обслуговування осіб з вадами розвитку в якості фахівця прямої підтримки. Крістофер працював у Колорадо інструктором з асистивних технологій та супервайзером системи «SmartHome». Сьогодні він відповідає за впровадження інноваційних технологій і тренінгів, спрямованих на краще задоволення потреб людей з когнітивними порушеннями. Він також тісно співпрацює з багатьма некомерційними та неурядовими організаціями та є членом рад директорів у трьох таких організаціях.

Для участі, будь ласка, зареєструйтесь. 

Більше інформації за про захід можна довідатись за тел. 067-61-71-752 або по е-mail: gorohovets@iser.org.ua

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.

Previous
Previous
October 21

Chat with Marty Conway

Next
Next
October 24

New York Teacher's State of Mind: The World of Warmers