Back to All Events

Краудфандинг для соціальних проектів – досвід ГО “Рятуємо життя разом”

Краудфандинг стрімко розвивається і його можна застосувати абсолютно в будь-яких сферах, навіть для підтримки української армії з-за кордону. Антоніна Левчук, засновниця ГО “Рятуємо життя разом”, розповість, як і чому спрацювало народне фінансування на підтримку українських військових для цього проекту та які висновки можна зробити для віднайдення фінансування інших соціальних ініціатив. Приходьте цієї пʼятниці, 1 липня, о 19:00 до Американського дому та дізнайтеся, як працює краудфандингова система за кордоном, як перетворити ідею на успішний проект та як залучити партнерів та донорів.

ГО “Рятуємо життя разом” було засновано як пряму відповідь на зростаючі та нагальні медичні та гуманітарні потреби східних областей України, які охопив військовий конфлікт. Неурядова організація працює задля забезпечення максимальної віддачі громадянського суспільства - кожен вкладений долар повертається нашим захисникам на фронті медикаментами, спорядженням та необхідним устаткуванням.

Вхід безкштовний. Для входу в Американський дім, будь ласка, не забувайте документ, що посвідчує особу – паспорт або водійське посвідчення. До зустрічі.

Related events

Previous
Previous
July 1

#FirstFridays #YoungProfessionalsNetworking

Next
Next
July 2

Independence day celebration/Святкування Дня незалежності США