Back to All Events

Воркшоп: Виховання правової свідомості дітей та дорослих

Під час заходу учасники потренують навички ведення сократичного діалогу, культури спілкування на тему прав, свобод, обов’язків, відповідальної участі, ненасильницького вирішення конфліктів з будь-якою аудиторією (за віковим, соціальним, гендерним та ін. критеріями), та дізнаються про потенціал методики «Філософія для дітей» (Philosophy for Children, P4c)* у виховання усвідомленого розуміння понять «повага», «права», «цінності» та ін.

До участі у заході запрошуються волонтери соціальних освітніх проектів, активісти громадських організацій у сфері прав людини, співробітники державних установ та неприбуткового сектору, які професійно займаються темою прав людини, і зокрема освітніми проектами в цій галузі. 

Воркшоп проводять:

Джінван Парк (Південна Корея), доктор філософії, почесний професор відділу етики Кйонсанського національного університету, Віце-президент Міжнародної ради з «Філософії для дітей» (2009-2011 рр.), Президент МО «Філософія для дітей країн Азії та Океанії», співзасновник Корейської академії навчання філософії в школі, експерт ЮНЕСКО, провідний експерт з методики «Філософія для дітей» у Азійсько-Тихоокеанському регіоні.

Юлія Кравченко (Україна), кандидат філософських наук, методист Малої академії наук України, досвідчений тренер та учасник міжнародних конференцій та воркшопів з програми «Філософія для дітей» (Австрія, Південна Корея, Польща, США).

Якщо є питання щодо цієї події, пишіть на e-mail: kravchenko.u@gmail.com

Кількість місць обмежена. Реєстрація за посиланням http://bit.ly/24ZBcZn

Організатори: НЦ «Мала академія наук України», Відділ преси, освіти та культури Посольства США

Не забудьте паспорт або посвідчення водія.

Related events

Previous
Previous
May 31

AmericaHouseX: Singing for Equality

Next
Next
June 1

Webinar: Promoting Gender Equality in the English Language Classroom